Arda:G.Saray ile eşleşmek istemem

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, eski takımı Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, eski takımı Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını değerlendirdi.

Galatasaray'ı her zaman takip ettiğini belirten Turan, Kanaltürk'e verdiği demeçte, "Konu Galatasaray olunca, duygusal oluyorum. Şampiyonlar Ligi maçlarında, tüm Atletico Madridli arkadaşlarımla beraber Galatasaray'ın maçlarını izliyoruz. Açıkçası onlarla karşılaşmak istediğimi söyleyemem." ifadeleri kullandı.

Atletico Madrid olarak her takımı eleyebileceklerini vurgulayan başarılı oyuncu, "Bayern Münih ve Barcelona dışında, tüm eşleşmelerde biz daha ağır basıyoruz. Her takımı eleyebilecek güçteyiz. Kura çekimi sonrası, Galatasaray'dan arkadaşlarım beni aradı ve 'Eşleşmedik, hadi yine iyi yırttınız' diyerek şakalaştık. Galatasaray ile ilgili hem başka bir konu daha var. Yenildiğimizde en çok annemler için üzülüyorum. Onlar üzülünce, bende daha fazla etkileniyorum." şeklinde konuştu.