Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ara transfer döneminde gerçekleştirdiği yeni transferle kadrosunu daha da güçlendirdi.


Bu kapsamda 1990 doğumlu, Amerika Texas’dan Kelsey Black, 1991 doğumlu Yaşam Pınarım Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı’ndan Gizem Akdemir ve Ankara Çankaya Belediyespor’dan ise Sultan Işıl Kartalkanat, Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı kadrosuna katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Özenç, yeni yapılan transferlerle takım kadrosunun daha da güçlendiğini belirtti

Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın Türkiye Voleybol 2. Ligi Bayanlar A Grubu’nda mücadele ettiğini söyleyen Özenç, “Yeni oyuncularımızın eski oyuncularımızla da iyi bir kaynaşma ve uyum göstererek, takımımıza yeni başarılar kazandıracağına inanıyorum. Başta hocalarımız olmak üzere tüm takımımıza güveniyorum. Oyuncularımız, bu sezon da, başarılı bir performansla ligi iyi bir yerde tamamlayacaklardır. Ligin yedinci sırasında yer alan Bayan Voleybol Takımımız ile ligin dördüncü sırasında yer alan takım arasında sadece iki puan fark var. Hedefimiz önce ilk dörde girerek Play-off’a katılmak, daha sonra da 1. lige çıkmak. Takımımıza başarılar diliyor, Balıkesir halkından takımımıza sahip çıkarak desteklerini esirgememelerini istiyorum” dedi.

Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 15. haftasında 2 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Eskişehir Anadolu Üniversitesi’yle Eskişehir’de mücadele edecek.

Kaynak: İHA