Mehmet Gürkan, Süper Lig Ekiplerinden Çaykurize İle Anlaştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 ile yaşadığı maddi problemler üzerine yollarını ayıran forvet oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, Süper Lig ekiplerinden Çaykurizespor ile sezon sonuna kadar anlaştı.


Aydınspor 1923 ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden Mehmet Gürkan Öztürk'ün geçen sezondan şampiyonluk primi olan 20 bin TL’yi alamadığı iddiasıyla takımdan ayrıldığı ifade edilmişti. Öztürk'ün alamadığını iddia ettiği prim için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurması nedeniyle bonservisi boşa düştü. Birçok takımdan teklif aldığı konuşulan Öztürk’ün takım arayışı içerisine girmişti.

Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala, Mehmet Gürkan Öztürk’ün transfer haberi Çaykur Rizespor Kulübü Resmi Web Sitesi’nde Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah’ın yaptığı açıklama ile kesinleşti.

Çaykurizespor Kulübü Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamada Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferahi imzasıyla yayınlayan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Alman Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'da forma giyen 1986 doğumlu forvet Deniz Kadah ile 2.5 yıllık, daha evvel İstanbulspor ve Aydınspor 1923 formalarını giymiş olan 1989 doğumlu forvet Mehmet Gürkan Öztürk ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Oyuncularımıza, "hoş geldiniz" dileklerimizi iletiyor ve başarılar diliyoruz”

Kaynak: İHA