Başkan Bayırlı Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Başkanı Süha Bayırlı, Çanakkale Daradanelspor galibiyetiyle morallerin yerine geldiğini ve takımda işlerin yoluna girdiğini belirtti.


İkinci yarının ilk maçını kazanarak başlamanın takımda olumlu bir sinerji oluşturduğunu dile getiren Bayırlı, “Ara transferde 8-9 tane oyuncu aldık ve Aydınspor 1923 için gereğini yapmaya çalışıyoruz. Giden oyuncularımızın yerini yaptığımız yeni transferlerle doldurduk. Takımda moraller yerinde ve işler yolunu girdi inşallah hayırlısıyla umut ettiğimiz başarıları yakalarız” dedi.

“AYDIN’IN TESİSE İHTİYACI VAR”
Geçtiğimiz günlerde Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğu’nun Aydın’a yapacak olduğu Zeybek Arena ile ilgili olarak da bilgiler veren Bayırlı, “Her zaman söylediğimiz gibi Aydın’ın tesise ihtiyacı var. Belediye Başkanımızın Zeybek Arena gibi bir proje hazırlaması bizi mutlu etti. Tabi ki Aydın şehri bu tür yatırımları fazlasıyla hak ediyor. Önümüzdeki yıllarda da Aydınspor 1923’ün hedeflerine adım adım ulaşacağına eminiz” diye konuştu.

BAŞKAN BAYIRLI İŞ ADAMALRINA ÇAĞRIDA BULUNDU
Kulübe destek anlamında Aydınlı iş adamlarını sağduyulu olmaya davet eden Bayırlı, “Sıkıntılı dönemleri biz her zaman içimizde halletmeye çalışıyoruz. Aydın’da para kazanan ve ticaret yapan iş adamlarımızdan kulübümüze katkılarını istiyoruz. Şehir Aydın, takım Aydınspor 1923 yani bunların hepsi birlikte düşünülmesi gerekir. Bu takımın iyi bir yerlere gelmesi ile birlikte her sektörde şehir ayağa kalkacaktır” şeklinde konuştu.

“HİÇBİR OYUNCU AYDINSPOR 1923 CAMİASINDAN BÜYÜK DEĞİLDİR”
Aydınspor 1923’te iki sezondur forma giyen Mehmet Gürkan Öztürk’ün takımdan ayrılışını sert ifadelerle değerlendiren Başkan Bayırlı, “Gürkan’a geçen hafta 112 bin TL para ödedim. Gürkan geçen seneden 20 bin TL şampiyonluk primi alacağım var diyor. Ben Gürkan’ın şampiyonluk primini peşin ödedim. Fakat Gürkan federasyona başvurarak bu hakkını aramaya kalkıştı. 20 bin TL için Aydınspor’u terk eden oyuncu zaten bizim oyuncumuz değildir. Hiçbir oyuncu Aydınspor 1923 camiasından büyük değildir. Biz hiçbir oyuncunun esiri değiliz. Hiç kimse yeri doldurulmaz sanmasın biz en iyi şekilde giden oyuncumuzun yerini doldururuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA