Aliağa, Minderde Madalyaları Topladı

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, katıldığı her turnuvadan madalyalarla dönerek, Aliağa'yı başarıyla temsil ediyor.


Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü, son olarak İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Tertip Komitesi tarafından Buca'da düzenlenen Yıldızlar Grekoromen ve Kulüpler Arası 15-16 Yaş Serbest Güreş İl Birinciliği müsabakalarında madalyaları topladı. 10 takımın katıldığı Yıldızlar kategorisinde mücadele eden Antrenör Emin Kınabaş yönetimindeki güreşçiler, Aliağa'ya 1 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülükle döndü.

ALİAĞA'NIN GÜREŞÇİLERİ MADALYALARI TOPLADI
Turnuvada Aliağaspor Yıldız Güreş Takımı’ndan 100 kiloda Ferhat Ogün Soydar İzmir birincisi olurken, 76 kiloda Semih Gülpınar, 69 kiloda Rafi Can Bilgiç, 63 kiloda Cem Eruyar ve 58 kiloda Osman Can Oğuz ikincilik kazandı. 50 kiloda Murat Görgüç, 58 kiloda Berat Bozoğlu ile Şahin Güzel, 63 kiloda Yunus Emre Öksüz, 85 kiloda Nadir Onat da İl üçüncüsü oldu.

TÜRKİYE MÜSABAKALARINA GİTMEYE HAK KAZANDILAR
Turnuvada takım kategorisinde 86 puan alan Aliağa Spor Kulübü Güreş Takımı, bu sonuçla İzmir İl İkinciliği'ni elde etti. Takım Antrenörü Emin Kınabaş, hedeflerinin milli takıma sporcu göndermek olduğunu söyledi.

İlk üçe giren sporcular Manisa'da 13-16 Şubat’ta yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Grup Müsabakaları'na gitmeye hak kazandı.

BAŞKAN ÖMER TURGUT OĞUZ'DAN KUTLAMA
Aliağa'da gençlerin spora yönelmesi için her türlü sportif altyapıyı hazırladıklarını belirten Başkan Oğuz, "Güreşte kazanılan başarılarla mutlu olduk. Çeşitli branşlarda genç sporcularımız katıldıkları turnuvalardan başarıyla dönerek, kentimizin gururu oluyor. Güreş takımımız da yıllardır başarılarıyla yüzümüzü güldürüyor. Antrenörümüz Emin Kınabaş ve tüm sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA