Voleybolcular Kötü Gidişe 'Dur' Demek İçin Kurban Kestirip Dua Etti

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde geride kalan 14 haftada sadece bir kez galibiyet elde edebilen Çanakkale Belediyespor'un yönetici, teknik heyet ve oyuncuları, bu gidişi tersine çevirmek amacıyla kurban kestirip dua etti, türbe ziyareti gerçekleştirdi.


Bu sezon şimdiye kadar tek galibiyetini 10| haftada deplasmanda Ereğli Belediyespor karşısında alabilen ve 12 takımlı ligde 11. sırada bulunan Çanakkale temsilcisinde, Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, bazı yöneticiler, Antrenör Dragan Nesic ve oyuncular, İstanbul'da Sarıyer Belediyesi ile oynayacakları müsabaka öncesi kulüp tesislerinde toplandı.
Çanakkale Müftü Yardımcısı Hasan Tanrıkulu'nun dua ettirmesinin ardından kurban kesildi. Feribotla Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir köyüne geçen grup, Cahidi Sultan Türbesi'nde dua ettikten sonra Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki şehitlik, anıt ve mezarları bir rehber eşliğinde gezdi.
Güneşhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir takıma sahip olduklarını ancak son maçlarda büyük şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi.

Takımın üzerinde olumsuz bir hava bulunduğunu belirten Güneşhan, şöyle konuştu:
"Bu hafta sonu Sarıyer Belediyesi ile çok önemli bir maçımız var. Ondan sonraki haftada da evimizde Halkbank ile kritik bir maça çıkacağız. Takımımızın üzerinde inanılmaz stres ve gerginlik var. Böyle bir ortama girildiğinde çıkmak da çok zor oluyor. Bunu dağıtmak ve oyuncularımızın rahatlamasını sağlamak istiyoruz. Manevi yönden destek ve güç olması bakımından kurban kestirip dua ettik, türbe ve tarihi mekanları ziyaret ettik. İnşallah Allah kabul eder, takımımız önemli olarak nitelendirdiğimiz iki maçta istediği sonucu alır, ondan sonra da düzlüğe çıkar ve ligi istediğimiz noktada bitiririz."

Kaynak: AA