Koçal, Şampiyonları Ağırladı

25-28 Ocak tarihleri arasında İçel’de düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nın birincilik kürsüsü yine Yalovalı raketlerin oldu.


Katıldıkları tüm turnuvalardan dereceyle dönen Yalova Belediye Gençlikspor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk coşkusunu paylaştı

İçel’de yapılan şampiyonaya erkekler ve bayanlar olmak üzere iki takım halinde katılan Yalovalı raketler, erkekler kategorisinde takım halinde birinci, çift erkelerde birinci ve tek erkekler birinci, ikinci ve üçüncü olarak turnuvaya damga vurdular. 24 takımın katıldığı müsabakalarda birincilik kürsüsünü kimseye kaptırmayan Yalova Belediye Gençlikspor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcuları, çiftler kategorisinde ve ferdi müsabakalarda da aynı başarıyı tekrarladı. Çiftlerde İbrahim ve Ziver Gündüz kardeşler birinci olurken, ferdi müsabakalarda ilk üç derece birinci Özgün Öztürk, ikinci İbrahim Gündüz ve üçüncü Ziver Gündüz oldu. Bayanlarda ise kendilerinden yaşça büyük ablaları karşısında başarılı sonuçlar elde eden kız müsabakayı altıncı olarak tamamladı.

Teknik heyetten ve sporculardan şampiyona hakkında bilgi alan Başka Koçal, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Gittiğiniz her turnuvadan farklı bir sonuç beklemiyoruz. Başarınız, elde ettiğiniz birincilikler artık alışkanlık haline geldi. Yurdumuzun farklı illerinde elde ettiğiniz Türkiye şampiyonlukları bizleri gururlandırıyor” dedi.

Kaynak: İHA