Eski Milli Futbolcu ve Spor Yazarı 'Baba Hayri', Sarayspor Futbolcularıyla Buluştu

Eski milli futbolcu ve spor yazarı "Baba Hayri" lakaplı Hari Ülgen, Sarayspor Kulübü futbolcularıyla buluştu.

Edirne Roman Federasyonu Başkanı Erdem Güyümgüler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne Valisi Hasan Duruer ve eski efsane milli futbolculardan Hari Ülgen'in katılımıyla Sarayspor Tesisleri'nde güzel bir organizasyona imza attıklarını söyledi.

Vali Duruer ve kendisinin de futbolculuk dönemlerinde teknik direktörlüğünü yapan Ülgen'e şükran plaketi sunduklarını ifade eden Güyümgüler, şunları kaydetti:
"Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği organizasyon hem kulübümüz hem de benim açımdan çok önemliydi. Sayın valimize Roman toplumuna hizmetlerinden ötürü ödülünü orada taktik ettik. Ayrıca benim de hocam olan "Baba Hayri" ile orada uzun süredir ilk kez görüştürk, buna imakn sağlayan Edirne Valisi Duruer ve Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak'a çok teşekkür ediyorum.
Hayri hoca, sporcularımıza kendi yazdığı hayatını konu alan kitabını armağan etti, genç sporculara benim de disiplinli ve çalışkan özelliğimi örnek göstererek tavsiyelerde bulundu. Bu buluşmayı gerçekleştirenlere şükran borçluyuz."


Kaynak: AA