‘Aziz Yıldırım kim oluyor da yargı kararını tanımıyor’

Hasan Celal Güzel katıldığı ‘Basın Kulisi’ programında Aziz Yıldırım’ın, “Yargıtay’ın şike kararını tanımıyorum” sözlerini sert bir dille eleştirdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ferda Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı'Basın Kulisi' isimli programa katılan eski Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı belirten Hasan Celal Güzel katıldı.

‘Yıldırım kim oluyor da yargı kararını tanımıyor'
Bir izleyicinin, “Yargıtay'ın şike kararı hakkında Aziz Yıldırım ben bu kararı kabul etmiyorum dedi. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı olduğu dönemde kulüp başkanlarını polis gibi takip ettiğini belirten Güzel, “Aziz Yıldırım mağdurdur bir şey söyleyemeyiz ama böyle bir tespit de var. Yapmışsa cezasını bence çekmelidir. Ayrıca Aziz Yıldırım kim oluyor da yargı kararını tanımıyor.” dedi.

Bir izleyicinin söz alarak “Yıldırım, paralel devlet yapısından bahsetti. Ben o kadarı tanımıyorum çünkü bu kadarda paralel devletin uzantısı olduğundan bahsetti.” Sözlerine cevap veren Güzel, “Ben yalnız yaşayan bir adamım şimdi elektrikleri açık bıraktım geldim korkumdan. Şundan korkuyorum; yarın eğer hırsızı yakalarsak,'Ya benim suçum yok bu paralel devletin yargısı bu yapı' derse doğrusu ona da şaşırmam.” diye konuştu.