Orduspor Bayan Basketbol Takımı, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Orduspor, yarın sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçının hazırlıklarını tamamladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda, antrenör Alper Durur yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü.
Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Durur, rakipleri Fenerbahçe'nin çok güçlü bir ekip olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Avrupa'nın en güçlü takımından biriyle oynayacağız. Avrupa şampiyonluğu için kurulmuş bir takım. Türkiye liginin bana göre uzak ara favorisi. Dünya yıldızlarının olduğu bir takım. Ama bu, bizi çok ilgilendirmiyor. Biz, sadece sahada ne yaptığımız ile ilgileniyoruz. Biz, sahada doğrularımızı yansıtıp, en iyisini yapmaya çalışacağız. Bunu Galatasaray maçında yaptık. Bu maçta da yapabiliriz. Fenerbahçe maçı, hedef maçlardan biri değil, ama sonuçta kendi sahamızda iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Rakibimizden kesinlikle çekinmiyoruz."
Oyuncularından Gizem Yavuz ise çok iyi bir takım ile oynayacaklarını belirterek, "Hem yurt dışında hem de Türkiye liginde derece yapmış bir takım ile oynayacağız. Biz kesinlikle maçın sonuna kadar oyunu bırakmayı düşünmüyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah taraftarımızın da desteği ile rakibimiz karşısında kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA