Galatasaray'dan Balotelli bombası

Milan'ın patronu Berlusconi'nin kanalı Mediaset, Milan'ın satış listesine koyduğu 23 yaşındaki golcü futbolcuya Galatasaray'ın talip olduğunu iddia etti

Son dönemde Wesley Sneijder, Didier Drogba gibi yıldızları bünyesine katan Galatasaray ile ilgili bomba bir transfer iddiası daha geldi. Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi'nin Mediaset adlı kanalı, satış listesine konulan çılgın golcü Mario Balotelli'nin Galatasaray yolunda olduğunu öne sürdü. Ligde 13. sıraya düşen Milan'dan ayrılmak istemesinin ardından devreye giren Galatasaray'ın 20 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi gerekiyor. Siyahi forvet, geçtiğimiz Ocak ayında 20 milyon Euro'ya transfer olduğu Milan'da 33 maçta 21 gole imzasını attı. Balotelli, G.Saray'a gelirse Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek.

MANCİNİ'YLE İKİ KULÜPTE ÇALIŞTI
Balotelli geçen yıl bugün Manchester City'de dönemin teknik direktörü Mario Balotelli ile kavga etmişti. Ardından 31 Ocak'ta Balotelli, Milan'a transfer olmuştu. Ancak ikili arasındaki buzlar daha sonra erimişti. Mediaset'e göre menajer Mino Raiola ile görüşen Bülent Tulun'un Balotelli ile yaptığı görüşme de olumlu geçti.