Adana Demirspor'da Eski Yönetimden Yeni Yönetime Ziyaret

Adana Demirspor Kulübü’nün eski yönetim kurulunda görev yapan Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz ve Hukuk İşleri Sorumlusu Muhasip Üye avukat Müslüm Susar, mevcut yönetim kurulunun Basın Sözcüsü Hasan Erdeve ve Muhasip Üye Emin Yumuşak’ı ziyaret edip görevlerinde başarılar diledi.


Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki yönetim kuruluna her zaman için destek olacaklarını söyleyen Yüksel Yavuz, “Çok değerli kadim dostum Hasan Erdeve’nin daha önce benim görevim olan basın sözcülüğüne getirilmesinden son derece mutlu oldum. Yine kadim dostlarımdan Emin Yumuşak’a da muhasip üyelik görevinde başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

Tüm yönetim kuruluna bu önemli görevlerinde başarılar dileyen avukat Müslüm Susar, “Baba dostum, ağabeyim Emin Yumuşak çok başarılı bir işadamıdır. Aynı çizgisini Adana Demirspor Kulübü’ndeki muhasip üyeliğinde de sürdürecektir. Her zaman için Adana Demirspor Kulübü’nün yanındayız ve destekçisiyiz. Önemli olan ulu çınarımız Adana Demirsporumuzun başarısıdır” diye konuştu.

Yavuz ve Avukat Susar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren mavi-lacivertli kulübün basın Sözcüsü Hasan Erdeve, “Esas olan bu tür medeni ilişkilerin cereyan etmesidir. Böyle bir nezaket örneği gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Yüksel Yavuz gibi bir duayenden böylesine önemli bir görevi devraldığım için ayrıca çok mutluyum. Onursal başkanımız Mustafa Tuncel de tüm desteklerini bizlere hissettiriyor. Tuncel ve yönetimindeki diğer arkadaşların bu destekleri Adana Demirspor Ailesi’nin gücüne güç katacaktır” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasip Üye Emin Yumuşak da, bu anlamlı ziyaret nedeniyle Yüksel Yavuz ve Avukat Müslüm Susar’a teşekkür ederek, “Zaten daha önceden de çok yakın dostlarımız olan arkadaşlarımız ile her zaman için yan yana olacağız. Bu tür dayanışma örnekleri Adana Demirsporumuzu daha da güçlendirecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA