Adana Demirspor'a Ziyaret

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un eski yönetiminde görev yapan Yüksel Yavuz ve Müslüm Susar, mevcut yönetim kurulunun Basın Sözcüsü Hasan Erdeve ve Muhasip Üye Emin Yumuşak'ı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yüksel Yavuz, Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki yönetim kuruluna her zaman destek olacaklarını belirtti.

Müslüm Susar ise yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, her zaman Adana Demirspor Kulübü'nün yanında ve destekçisi olduklarını kaydetti.

Basın Sözcüsü Hasan Erdeve de ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Böyle bir nezaket örneği gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Yüksel Yavuz gibi bir duayenden böylesine önemli bir görevi devraldığım için ayrıca çok mutluyum. Onursal başkanımız Mustafa Tuncel de tüm desteklerini bizlere hissettiriyor. Tuncel ve yönetimindeki diğer arkadaşların bu destekleri Adana Demirspor ailesinin gücüne güç katacaktır" ifadelerini kullandı.
Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Muhasip üye Emin Yumuşak da bu tür dayanışma örneklerinin Adana Demirspor'u daha da güçlendireceğini kaydetti.

Kaynak: AA