Torku Konyaspor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde koşu ile başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile devam etti.
Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, ayak tenisi oynadı. Futbolcuların antrenmanda neşeli oldukları gözlendi. İdman, yarı sahada pas çalışması ile sona erdi.
Yeşil-beyazlı ekipte, antrenmana sakatlıkları devam eden Ali Turan, Mehmet Güven ve İshak Çakmak katılmadı.
Bakkal, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi başladıklarını söyledi.

Fenerbahçe deplasmanında futbolcularının taktiksel anlamda her şeyi yaptığını belirten Bakkal, "Yediğimiz iki gol de talihsizdi. Mağlup olmuş olabiliriz. Ancak futbolcularım hiç korkmadan, inatçı şekilde oynadı. Kadıköy'de sonucu kovalayan bir takım vardı" dedi.

Bakkal, bu oyun tarzını karakter haline getirmeleri gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Aynı düzende, aynı disiplinde devam eden bir Konyaspor'un olması gerekiyor. Böyle olursa önümüzdeki haftalarda sonuç almamız kolaylaşacak. Şimdi sahamızda Sivasspor ile karşılaşacağız. Fenerbahçe maçından daha zor bir maç olacak. Çünkü; oynadığı oyunla ve kaliteli kadrosuyla her an gol atabilecek, skoru değiştirebilecek oyuncuların olduğu bir takım. İç sahada kazanma arzusunu yakalarsak ve seyirciyle bütünleşirsek maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Oyun ve takım olarak iyi yoldayız. İnşallah bu, önümüzdeki haftalarda sonuçlara yansıyacak."
Transfer konusuna da değinen Bakkal, "Bir iki tane isim var ama yerli oyuncu bulamıyoruz. Yabancı kontenjanında sıkıntı çekiyoruz. Bir yerden Türk oyuncu bulmamız gerekiyor. Bize faydalı olabilecek Türk oyuncu bulabilirsek almayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA