Hatayspor'a Taraftar Derneğinden Destek

Hatayspor Taraftarlar Derneği, iyi ve zor günde Hatayspor'un yanında olmaya ve takımlarını desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Derneğin yönetim kurulu, yazılı açıklamasında, Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Hatayspor'un ikinci yarının ilk maçında Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen, takıma olan inançlarının eksilmediğini belirtti.

Hatayspor'a destek veren taraftarlar olarak, galibiyet bekledikleri maçta beklentilerini bulamasalar da zor günlerde takımlarının yanında olmaya devam edecekleri vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
''Teknik direktörümüz takımın başında varken, tribünde 'çok bilirim' havasındaki teknik direktörlere ve çekirdek çitletmeye gelen seyircilere ihtiyacımız yok. Bu sahte Hataysporlular bıraksınlar da, yönetim ve teknik direktör kendi işini yapsın. 90 dakika takımını destekleyen, hakemi ve rakip takımı coşkulu tezahüratlarıyla baskı altına alacak gerçek taraftar baştacımızdır. Taraftarlar Derneği olarak iyi günde, zor günde, iç sahada ve deplasmanlarda Hatayspor'un yanında olmaya ve takımımızı desteklemeye devam edeceğiz.''

Kaynak: AA