Gakgoşlar'da Yüzler Gülüyor

Elazığspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, son 5 resmi maçta başarılı sonuçlara imza attıklarını belirterek, "İnşallah hem ligin ikinci yarısında hem de kupada bu istikrarı sürdürürüz" dedi.

Şerifoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan galibiyetlerin Elazığspor camiasını çok memnun ettiğini dile getirerek, bu başarının devamının gelmesini temenni etti.
Sezonun ilk yarısında alınan mağlubiyetlerle zor günler geçirdiklerini hatırlatan Şerifoğulları, "Takımımız ilk yarının son haftalarına doğru toparlanma aşamasına girdi. Özellikle 17. haftada alınan Çaykur Rizespor galibiyeti, devre arası kampına moralli gitmemizi sağladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmamız da futbolcularımızı olumlu yönden etkiledi ve tetikledi. Teknik heyetimiz de devre arası kampında moral ve motivasyon açısından oyuncularımıza ellerinden geleni verdi" diye konuştu.

Bir takımın teknik ve taktiğin yanı sıra morale de ihtiyacı olduğunu vurgulayan Şerifoğulları, ''Okan hoca ve ekibi, takımı, hem teknik ve taktik olarak hem de moral olarak hazırlıyor. Futbolcularımız, istekli oyuncular. Son 5 maçımızda başarılı sonuçlara imza attık. İnşallah hem ligin ikinci yarısında hem de kupada bu istikrarı sürdürürüz. Devre arası, eksiklerimizi görmemize ve gidermemize fırsat oldu'' dedi.

Kazanılan puan ve puanların rahatlık değil, hırs getirmesi gerektiğini belirten Şerifoğulları, Elazığspor'un hak ettiği yere gelmesi için yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına kadar herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğini söyledi.

- Galatasaray galibiyetiyle dikkatleri çekti
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında başarılı bir grafik sergileyemeyen Elazığspor, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı.
Ligin 17. haftasında Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek devre arası kampına moralli giren Gakgoşlar, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Medical Park Antalyaspor (1-1) ve Tokatspor (2-2) ile berabere kalıp, Galatasaray'ı Elazığ'da 1-0 yenerek taraftarını mutlu etti. Ligin ikinci yarısına da iç sahada Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek başlayan Elazığ ekibi, 5 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.
Elazığspor, son haftalardaki bu çıkışını sürdürerek hem ligde alt sıralardan kurtulmayı hem de kupada başarılı olmayı hedefliyor.

Kaynak: AA