Cim Bom'dan sonra gol yemedi!

Iker Casillas, rekora doymuyor. Real Madrid'in başarılı file bekçisi, 682 dakika boyunca kalesini gole kapadı ve kulüp tarihinin "en uzun süre gol yemeyen kalecisi" oldu. Casillas kalesindeki son golü Bernabeu'da Umut Bulut'tan yedi.

Real Madrid'in emektar kalecisi İker Casillas, kulüp tarihinin "en uzun süre gol yemeyen kaleci" rekorunu kırdı.

İspanya Kral Kupası çeyrek finali rövanşında Jese'nin attığı golle 1-0'lık skorla Espanyol'u eleyen Real Madrid'de Casillas, geçen haftaki rekorunu yeniledi. Deneyimli file bekçisi, 658 dakika ile 1994-1995 sezonunda Buyo'nun kırdığı rekoru, bu kez 682 dakika ile geliştirdi.


İŞTE CASILLAS'IN YEDİĞİ SON GOL

Real Madrid'de Diego Lopez'in ardından ikinci kaleci olan ve UEFA Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası maçlarında oynatılan tecrübeli kaleci, "Mutluyum. Eğer bu rekoru kırdıysam iyi şeyler yapıyoruz demektir. Turu gol yemeden geçtik, takım defansta mükemmeldi. Rakibe fırsat vermiyoruz. Defanstaki arkadaşlara 10 puan vermek lazım" dedi.
Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti de "Özellikle yaşadığı dönem dikkate alındığında İker için mükemmel bir rekor. Buna layık biri çünkü asla güvenini kaybetmedi ve çok iyi çalışıyor" değerlendirmesinde bulundu.

SON GOL UMUT BULUT'TAN!

En son 27 Kasım'da Galatasaray maçında 38. dakikada Umut Bulut'tan gol yiyen başarılı file bekçisi, bu maçtan sonra çıktığı şu karşılaşmalarda kalesini gole kapadı.
Kopenhag: 0 Real Madrid:2 (Şampiyonlar Ligi)

Olimpic De Xavita:0 Real Madrid :0 (Kral Kupası)

Real Madrid: 2 Olimpic De Xavita: 0 (Kral Kupası)

Real Madrid:2 Osasuna:0 (Kral Kupası)

Osasuna:0 Real Madrid:2 (Kral Kupası)

Espanyol:0 Real Madrid:1 (Kral Kupası)

Real Madrid:1 Espamyol:0 (Kral Kupası)