Hatayspor Basın Sözcüsü Ergin Açıklaması

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hatayspor'un basın sözcüsü Sadullah Ergin, "Şampiyonluk yolunda köprüleri yıktık, dönüşü olmayan bir yoldayız" dedi.

Ergin, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta oynanan Gümüşhanespor maçında taraftarları galibiyet sevinciyle sahadan uğurlayamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamayı umduklarını belirten Ergin, şöyle konuştu:
"Bizi yalnız bırakmayan Hatayspor taraftarına teşekkür ediyoruz. Ara transferde 6 futbolcu ile kadromuzu güçlendirdik. Geçen hafta oynanan Gümüşhane maçında oyuncularımızın birçoğu iyi performans göstermedi. Maçta hakemin de olumsuz yanları oldu. Hakemin sık çaldığı düdükler oyuncuların tempo yakalamasını engelledi ama her şeye rağmen 1-0 mağlupken 90+4'te attığımız gol, bir puan almamızı sağladı. Atılan bir gol bile sezon sonunda çok önem kazanıyor. Bu ligde şampiyon olmak kolay değil ama biz daima rakiplerimizin bir adım önünde olacağız. Çünkü Hatayspor, yönetimiyle, teknik heyetiyle, sporcusuyla bu işe inanmış. Şampiyonluk yolunda köprüleri yıktık, dönüşü olmayan bir yoldayız."
Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de Gümüşhanespor maçında kötü oyun sergilediklerini, oyuncuların istenen performansı gösteremediğini söyledi.

Kaynak: AA