Bursaspor 3. Eskişehirspor Maçından Da Zafer İstiyor

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A grubu 4. maçında Eskişehirspor karşısında galip gelerek, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etmek istiyor.


Bursaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Eskişehirspor ile karşılaşacak. Bu iki takımın son 1 hafta içerisinde 3. maçı olacak. Daha önce Bursa’da oynanan kupa maçı 4-1, lig maçı ise 3-1 yeşil beyazlıların üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

BURSASPOR 12 MAÇTIR YENİLMİYOR
Bursaspor’un Eskişehirspor maçı öncesi yenilmeme serisini sürdürmek istiyor. Daha önce oynadığı 12 resmi müsabakada mağlup olmayan yeşil-beyazlılar, 7 galibiyet, 5 beraberlik elde etti, Timsah, en son ligin 11. haftasında Sivasspor’a 2-1 mağlup olmuştu.

ESKİŞEHİRSPOR İLE 71. RANDEVU
Bursaspor, deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor ile 71. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig tarihinde 56 kez karşı karşıya gelen iki ekipten Bursaspor 18 kez galip gelmeyi başarırken, sahadan 18 kez mağlup ayrıldı. Oynanan 20 müsabaka ise berabere tamamlandı. Yeşil beyazlılar ligde oynanan bu karşılaşmalarda 71 gol atarken, kalesinde 66 gol gördü. Ayrıca iki ekip Süper Final’de 2 kez, 2.Lig’de 4 kez ve Türkiye Kupası’nda ise 6 kez karşı karşıya geldi.

DÜDÜK ÇINAR’DA
Eskişehirspor ile Bursaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçını Serkan Çınar. Çınar’ın Muharrem Yılmaz ve Samet Çavuş yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erbay Aldemir olacak.

MUHTEMEL İLK 11
Bursaspor'un Eskişehirspor karşısına çıkacağı muhtemel 11 şu şekilde olması bekleniyor:
"Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Ozan, Belluschi, Ferhat, Sestak, Fernandao."

Kaynak: İHA