Aydınspor 1923’te Neşeli Antrenman

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te, Dardanelspor galibiyetinin ardından yapılan ilk antrenmanda yeni transfer Zihni arkadaşlarıyla buluştu.

Seçkin'e yapılan Brezilya usulü doğum günü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.

Aydınspor 1923, deplasmanda oynadığı Çanakkale Dardanelspor maçının ardından ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Düz koşu ve açma germenin ardından salonda çalışmalara devam eden siyah beyazlı ekip Anadolu Selçuk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bir günlük iznin ardından bugün kulüp tesislerinde toplanan futbolcular ter idmanı yaptı.
Çanakkale Dardanel maçında sakatlanan kaleci Ahmet Altın ve Sefa Aksoy idmana katılmazken teknik direktör Mustafa Cevizden izin alan Mehmet Gürkan ise idmanda yer almadı. Takımda morallerin iyi olduğu gözlenirken Bozüyükspor’dan alınan ve 2 yıllık anlaşma sağlanan çiçeği burnundaki sol kanat oyuncusu Zihni Aydın da Aydınspor 1923’te ilk idmanına çıktı. Aydınspor 1923’ün büyük bir camia olduğunu dikkat çeken Zihni Aydın, “En iyi şekilde çalışıp takımıma katkı sağlamaya çalışacağım. Buraya şampiyonluklar yaşamaya geldim. Hedefimiz şimdilik play-off ve ardından bir üst lige çıkmak. Takım halinde odaklanıp bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

SEÇKİN’E BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Siyah- beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Seçkin’in 25. yaş günü nedeniyle antrenman sonrasında takım arkadaşları “Brezilya usulü” bir kutlama yaptı. Seçkin’i un ve yumurtaya bulayan Aydınspor 1923’lü oyuncular sürpriz bir doğum günü ile Seçkin’in yeni yaşını kutladı. Kutlama nedeniyle un ve yumurta içinde kalan Seçkin’i ilk olarak Teknik patron Mustafa Ceviz tebrik etti.

AYKUT YENEN’LE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI
Sportif Direktör Mesut Toros, transferde sona yaklaştıklarını belirterek, “6 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Bilal Niyaz ve Ömer Faruk Karaman’ın kulüpleriyle olan sıkıntıları nedeniyle henüz lisansı çıkmadı. Nazilli Belediyespor’dan Aykut Yenen’le de prensip anlaşmasına vardık” dedi.

Sağ açıkta görev yapan 28 yaşındaki Aykut Yenen ligin ilk yarısında 3 Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 17 maça çıkıp 1 gol attığı öğrenildi.

Kaynak: İHA