Akhisar Belediyespor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.


Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde antrenman yapan yeşil-siyahlılarda, İbrahima Sonko, Bilal Kısa, Kenan Özer ve İsmail takımdan ayrı düz koşu yaptı. Öte yandan, yeni transfer Wato Kuate’nin henüz lisansının çıkmadığı, bu nedenle Sivasspor maçı kadrosunda yer alamayacağı bildirildi.


Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transferin son gününe kadar çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "Belki aramıza 2 arkadaş daha dahil edebiliriz. Almanya’dan getirilen forvet oyuncusu Bahattin Köse arkadaşımızı şu anda deniyoruz. Bugün Sonko’nun alt adalesine bir ağrısı var. Bilal’in ayağında ağrılar var. Kenan'da ufak tefek darbeye bağlı ağrısı, İsmail’in ise kasığında ağrısı var. Çok ciddi sakatlığı olan arkadaşımız yok. Bu arkadaşlarımız da bugünü dinlenerek geçirecekler ve yarın takımla çalışacaklar. Sakatlıktan çıkan Emin Aladağ ve Alessandro Riedle bugün takımla çalışmalara başladı.

Bu oyuncular da bir veya iki hafta içerisinde hazır olacaklardır" dedi.

"YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ VE GRİP SALGINI SON İKİ MAÇA YANSIDI"
Basın mensuplarının takımın 25 puanla ligde rahat bir konumda yer almasından dolayı Elazığ deplasmanında kaybettiği yönündeki sorusu üzerine Hamzaoğlu, "Ben takımda rahatlık olduğunu düşünmüyorum. Geçtiğimiz haftalarda takımı ciddi bir grip salgını vurmuştu. Grip kolay atlatılan bir hastalık değil. Vücuttan da bayağı bir götürüyor. Arkadaşlarımız yine de bu iki maçta bence iyi bir mücadele ortaya koydular. Kazanmak için iyi mücadele ettiler ama olmadı. Rakiplerimizin pozisyonu ve durumu önemliydi. Onlar da sonuçta boş durmuyor. Biz tabi ki bu son iki maçta eski gücümüzde olsaydık, belki karşılık verebilirdik. Belki girdiğimiz pozisyonları daha farklı değerlendirebilirdik. Tabi ki üst üste gelen maçlar, seyahat ve grip salgını oyuncularımızı yordu" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA