Ukrayna Biathlon Milli Takımı Erzurum'da Kampa Girdi

Ukrayna Biathlon Milli Takımı, Rusya'nın Soçi kentinde yapılacak olan "2014 Kış Olimpiyatları" öncesinde Kandilli Kayak Tesisleri'nde kampa girdi.

Erzurum'da kamp yapma isteği Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından kabul edilen Ukrayna Biathlon Milli Takımı, kente geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından karşılanan antrenör Oleksandr Bilanenko yönetimindeki 20 kayakçıdan oluşan takım, daha sonra otobüsle kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki kayak merkezine geçti.
Erzurum'da 2011 yılında düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Biathlon ve Kayaklı Koşu müsabakalar için hazırlanan merkezde 26 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında kamp yapacak olan milli takım, burada Soçi 2014 Kış Olimpiyatları'na hazırlanacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, milli takımın Erzurum'da kamp yapması ve Soçi Kış Olimpiyatları'na burada hazırlanmasının büyük bir gurur yaşattığını söyledi.

Arısoy, "Erzurum'a yapılan spor tesislerinin kamp için yabancı sporcular tarafından tercih edilmesi bizleri mutlu ediyor. Birçok yerde kar yokken Erzurum'un kayak tesislerinin sorunsuz bir şekilde hizmet vermesi, büyük bir kazanç. Ukraynalı sporculara şimdiden Soçi 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: AA