Ceviz Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, “Futbolu en güzel şekilde oynadık” dedi.


Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, takımının Dardanelspor karşısında aldığı galibiyeti değerlendirdi. Maç öncesinde karşılaşmanın hem kendileri, hem de rakipleri açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Ceviz, “Rakibimizin bizim altımızda yer alması, kazandığında bizim üzerimize çıkacak olması onlar için çok önemliydi. Biz de iyi başlamak istiyorduk. İyi oynadık, iyi mücadele ettik ve maç sonunda galip gelen taraf olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Defans, orta saha ve hücum bloklarının hata yapmadığına dikkat çeken Ceviz, “İlk yarıda iki, ikinci yarıda dört net pozisyondan yararlanamadık. Eğer, ikinci golü bulsak maç farka gidebilirdi. Futbolu en güzel şekilde oynadık. Organize ataklar geliştirdik. Futbolcularımızın becerileri de iyiydi. Ayrıca, takım kaptanı Murat Uluç’u attığı gol ve verdiği mücadele için tebrik ediyorum. Aldığımız galibiyet bizim için kazanç oldu. 3 basamak daha yukarıya çıktık. Camianın ve bizim moralimiz yükseldi. Galibiyetin sevincini abartmadan yaşayıp, Konya Anadolu Selçuklu maçına motive olmamız gerek. Tırmanışımızın sürmesi için taraftarımızdan destek görmemiz gerek. Konya maçında Aydınlıları stada bekliyoruz. Çanakkale’ye gelen ve bizi destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yeni oyunculardan sadece Murat Uluç’un oynadığına dikkat çeken Ceviz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Caner Metin bonservis işlemlerini halletmek için bir süre bizden uzak kalmış ve antrenmanlara katılamamıştı. Sefa’da kampımıza geç katıldığı için oynatamadık. Her oyuncumuzdan yararlanmaya çalışacağız. Oyuncularımız, alışıp-kaynaştıkça takımımız daha iyi olacak.”
Transfer sürecinin sürdüğüne değinen Ceviz sözlerini şöyle tamamladı: “Yönetimimiz devre arasında maddi sıkıntıları çözdü. Kendilerine ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hafta içerisinde bir sol bek transferini bitireceğimizi düşünüyorum. Santrafor arayışımızda sürüyor”

Kaynak: İHA