Bursaspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bursaspor, 1 günlük iznin ardından Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.


Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum yönetiminde hafif yağmur yağışı altında yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan yeşil-beyazlıların antrenmanı koordinasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yarım sahada kontrol-pas ve kurallı çift kale maç yapıldı.

Sakatlıkları bulunan Colin Kazım, Ethem Ercan Pülgir ile kasıklarında sertleşme olan Ferhat Kiraz ve Sestak antrenmanda yer almadılar. Ferhat Kiraz ve Stanislav Sestak özel program dahilinde kondisyon salonunda çalıştı

ÜNİTİMSAH’TAN ZİYARET
Antrenman öncesinde Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH) üyeleri tesisleri ziyaret etti. Kulübün müzesini gezen öğrenciler, daha sonra antrenman sahasında futbolcular ile buluştu. Türkiye'nin çeşitli illerinde üniversite öğrenimini sürdüren yeşil-beyazlı taraftarlar, yarıyıl tatili sebebiyle Bursa'da buluştu. Bursaspor’un gittiği deplasmanlarda özel karşılamalarda bulunan öğrenciler, futbolcular ve teknik kadro ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bayan üniversiteli öğrenciler ise teknik direktör Christoph Daum'a 2010 yılında şampiyonluk için özel tasarlanan yeşil-beyaz kravat hediye etti.

Kaynak: İHA