Barcelona'da Neymar Krizi

Barcelona'da Neymar'ın transferini yargıya taşıyarak Kulüp Başkanı Sandro Rosell'in istifasına ve yönetim kurulunda değişikliklere yol açan kulüp üyesi Jordi Cases, "dondurduğu suç duyurusunu geri çekmek için kulüpten yazılı garanti istediğini" bildirdi.

Cases, avukatı Felipe İzquierdo ile düzenlediği basın toplantısında, Ulusal Mahkeme Yargıcı Pablo Ruz'un geçen hafta kabul ettiği Neymar'ın transferinde usulsüzlük yapıldığına ilişkin iddianameyi geri çekmeye hazır oldukları söyledi.

''Şimdilik süreci durdurma aşamasındayız'' diyen Cases, ''Gelecekte Barcelona kulübü yönetiminin kendisine karşı bir baskı yapmaması ve peşinden gitmemesinin yazılı olarak garanti edilmesi halinde suç duyurusunu hemen geri çekeceklerini'' ifade etti.

Cases, iddianameyi, Barcelona kulübünün yeni başkanı Josep Maria Bartomeu ve ekonomi sorumlusu Javier Faus'i kapsayacak şekilde genişletmeyeceklerini belirtti.

Cases'in avukatı İzquierdo, geçen pazar günü İspanyol radyosuna verdiği demeçte herhangi bir garantiden bahsetmeden, suç duyurusunun geri çekileceğini ifade etmişti.

Kaynak: AA