Aslan kayıplarda!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile 0 -0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Sergen Yalçın'ın başında olduğu Gaziantepspor, zirve takibini sürdüren Galatasaray'ı konuk etti. İlk yarıda her iki takım da karşılıklı ataklarla rakip kaleye geldi.

Maçın ilk devresinin en tehlikeli atağı 26. dakikada Galatasaray'dan geldi. Emmanuel Eboue'nun sağ taraftan ortasında ceza alanının hemen önünde yaşanan karambol sonrasında top bir anda Semih Kaya'nın önüne kaldı. Semih Kaya ceza sahası yayı içinde bekletmeden çok sert vurdu ancak top az farkla yandan auta çıktı.

İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

BİR ANTEP BİR CİMBOM
İkinci yarıda da takımlar gol için karşılıklı ataklarını sürdürdü. Top bir Gaziantepspor kalesinde, bir Galatasaray kalesindeydi.

Gaziantepspor'da Turgut Doğan Şahin takımı adına tehlikeli ataklar gerçekleştirdi ancak son vuruşlarda istediklerini yapamadı.

Galatasaray'da ise Mancini saha içerisinde gol bulabilmek için sürekli taktik değişikliğine gitti. Aslan gol bulabilmek için taze kanları da oyuna dahil etti. Amrabat, Salih ve Ceyhun Gülselam, ikinci yarıda oyuna dahil olan oyuncular olurken, Emre Çolak, Umut Bulut ve Eboue oyundan alınan isimler oldu.

Maçın ikinci yarısında da gol olmadı ve Galatasaray, Gaziantepspor deplasmanından 0-0'lık skorla ayrıldı.