Arsinspor'da Beraberlik Üzüntüsü

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, sahasında Belediye Vanspor ile 0-0 berabere kalan Arsinspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, karşılaşma boyunca üstün oynayan taraf olduklarını ancak aradıkları golü bir türlü bulamadıklarını söyledi.

Çalık, Belediye Vanspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, "Karşılaşma boyunca üstün oynayan taraftık fakat aradığımız golü bir türlü bulamadık. Rakibimize pozisyon vermeden oynadığımız bir müsabakaydı. Oyunun kaderi değişebilirdi. Verilmeyen iki net penaltımız ve Belediye Vanspor'un kalecisine çıkarılmayan kırmızı kart vardı. Karşılaşmanın hakemi Cihat Çelikdağ'ın iyi bir maç yönetemediğini söyleyebilirim. Şayet kararlar yerinde verilmiş olsaydı bu maçın galibi olmamız muhtemeldi" dedi.

Herşeye rağmen ligde kalma mücadelesini sürdüreceklerini ifade eden Çalık, "Herkes şundan emin olsun ki Arsinspor ligde kalacaktır. Gerek Kocaelispor gerekse Belediye Vanspor maçında ortaya koyduğumuz futbol gelecek haftalar için ışık veriyor. Biz bu futbol ile önümüzdeki haftalarda karşılaşacağımız ekiplerden puan ve puanlar alacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz ama tüm bu olumsuzlukları atlatacağız. Kendimize güveniyoruz. Kaybedilen 2, kazanılan bir puan olsa da kazanılan her puanın bizim için önemi olacağını belirtmek isterim" diye konuştu.

Karşılaşmaya ilgi gösteren Arsinsporlu taraftarlara da teşekkür eden Çalık, taraftarlarından bundan sonraki haftalarda da bu zorlu süreçte kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Kaynak: AA