Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan Beyaz Futbol'a Konuştu!

Trabzonspor'un Basın Sözcüsü Yakup Aslan Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Her takıma balık gönderiyoruz"

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı 'Beyaz Futbol' isimli programın muhabiri Devrim Zengi'ye verdiği röportajda flaş açıklamalar yaptı.

Yakup Arslan, 3 Temmuz 2011'den bu yana konuşulan iddianamede ortaya çıkan bir 'balık' tapesi ile ilgili yaptığı röportajda şunları konuştu:

HER TAKIMA HAMSİ GÖNDERİYORUZ

Sivasspor' un Başkanı bir hamsi muhabbeti yapmıştı şaka olarak hamsi kasaları nerede hamsilere ne oldu diye. Bu bir espriydi gülünecek bir durumdu. Hamsi bizim en değerli ürünümüz, biz dünyanın her tarafına hamsi gönderiyoruz. Bizim Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta arkadaşlarımız var onlara da hamsi gönderiyoruz. Birisi birisine hamsi gönderdiği için tutuklanacaksa bütün Trabzon halkını tutuklamaları gerekir.

Milyon dolarların döndüğü yerde bir kasa hamsi mi şikeye sebep oluyor. Bu gerçekten çok gülünç bir durum .Şahsen Mecnun Odyakmaz benim çok sevdiğim ve akıllı biri olarak gördüğüm bir başkan. Bunları göz önünde bulundurup birtakım yakıştırmalar yapmasını hiç doğru bulmadım.

TRABZONSPOR BAŞKANI ŞİKE YAPAN BAŞKANIN ARKASINDAN GİTMEZ

O hamsilerin şifre olduğu hikaye. Bizim yöneticilerimizin hepsi soruşturmadan geçirildi, biz kenarda kalmadık ve aklandık. En ufak bir şüphe kalmadı üstlerinde. Şunu çok net olarak söylemeliyim ki bunu Fenerbahçeli arkadaşlarımıza da söylüyorum, şayet bizim yöneticilerimiz bir şike olayına girselerdi ve bir''üçkağıt'' yapmış olsalardı emin olun onlara ilk ceza bizim ve taraftarımızın tarafından verilirdi. Trabzonspor taraftarı asla böyle bir şeye müsaade etmez ve şike yapan bir başkanın arkasından asla gitmez.

KUPAYI ALALIM AZİZ YILDIRIM İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR

Ben Fenerbahçe ile aramızda bir husumet olduğunu düşünmüyorum. Bizim aramızda sadece bir kupa davası var ama husumet denemez buna. Şayet hakkımız verilirse Fenerbahçe ile aramızda bir sorun kalacağına inanmıyorum.

Çünkü biz hakkımız yendiği zaman dayanamıyoruz. Aziz Yıldırım'da bir insan sonuçta. Hapse girme gibi durumları var ama bizim Aziz Yıldırım içeriye girsin gibi bir derdimiz yok. Bize kupamızı versinler ve sonra ne yaparlarsa yapsınlar. Orası hukukun işi bizim işimiz değil. Aziz Yıldırım içeri girerse şayet biz sevinmeyeceğiz. Belki de kurtaracaklar, biliyorsunuz günümüzde birtakım manevralar var biliyorsunuz.

FENERBAHÇE BİR RENKTİR

Bizim Fenerbahçe ile bir sorunumuz yok. Fenerbahçe'nin olması bir renktir,küme düşürme gibi şeyler söylendi bende dahil birçok taraftarımızda Fenerbahçe'nin küme düşmesini uygun bulmuyoruz. Fakat ceza bir kere verilsin ve kimse buna bir daha teşebbüs etmesin bizim derdimiz bu.