Kaybedeni Olmayan Yarışmada Son 5 Gün

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi’nin Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformunun birlikte düzenlediği ödüllü Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması’na başvurular için son 5 gün.


Kaybedeni olmayan yarışma için Türkiye genelinde başvuranların sayısı 150 bini bulurken, Konya’dan başvuranların sayısı da 9 bine yaklaştı. Konya’daki çalışmaların Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından yürütüldüğü yarışma 9 Mart Pazar günü yapılacak. Kayıtların 31 Ocak’ta sona ereceği yarışma, bol ödülleriyle dikkat çekiyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin www.ufkayolculuk.com adresinde yayınlanmakta olan yarışma başvuru formunu doldurmaları gerektiği bildirildi.

Ufka Yolculuk Meal Yarışması sonucunda başarı olan yarışmacılara Türkiye kategorisinde toplamda 16 umre, 28 İpad mini ve 18 bin TL’nin yer aldığı çeşitli ödüller verilecek. İl ödülleri kapsamında da birincilere 3 bin TL, ikincilere 2 bin TL, üçüncülere bin TL ödül verilirken sıralamada 4. ve 10. arasında yer alan yarışmacılar da çeyrek altınla ödüllendirilecek.

Kaynak: İHA