Adana Demirspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından

PTT 1. Lig 22. haftasında Adana Demirspor, 1461 Trabzon’u 2-1 yenerek ikinci yarıda oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, galibiyet serisinin devam etmesi adına aldıkları bu 3 puanın önemli olduğunu söyledi.

Deneyimli hoca maçın başından sonuna kadar mücadeleyi bırakmadıklarını belirterek, “2-1’den sonra bazı önemli hatalar yapsak da bu futbolu güzelleştiren hatalardı bence. Önemli olan böyle bir müsabakayı kazanmak” dedi.

Adana Demirsporlu oyuncu Yusuf Akyel, müsabakanın zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini vurgulayarak, “Bizden gelen beklentilerin arka arkaya gelen galibiyetlerle arttığını biliyoruz. Formaya yakışır bir şekilde mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Karşımızda genç ve çok koşan bir rakip vardı. Ama bizim artık birbirimizi tanıdığımızı düşünüyorum. Birbirimizle daha çok yardımlaşmaya başladık. Bunun etkisiyle de peş peşe galibiyet almaya başladık. Kendimize güvenimizde arttı” diye konuştu.

1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, tempolu ve mücadelesi yüksek bir karşılaşma oynadıklarını kaydetti.

Galip gelen tarafın Adana Demirspor olduğunu hatırlatan Canalioğlu, “Rakibi kutluyoruz. Sonuna kadar golü kovaladık, olmadı. Bunun için üzgünüz” ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon'un tek golünü kaydeden Emre Torun, iyi mücadele ettiklerini aktararak, “Adana Demirspor’un galibiyetini kutluyorum. İkinci yarı başladı.

Telafisi olmayan maçlara başladık. Bizim puan ve puanlara ihtiyacımız vardı. En az bir puan almak istiyorduk. Ama olmadı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA