Çorum Belediyespor'da Sentetik Saha Endişesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Sedat Özbağ, "Bu sezon ilkkez sentetik çimde maç yapacağız. Bu bizim için bir dezavantaj" dedi.

Özbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Sancaktepe Belediyespor ile yapacakları maçta puan kaybetmemek için mücadele edeceklerini, takım olarak maça hazır olduklarını söyledi.

Her iki takım için de maçın zor geçeceğine inandığını ifade eden Özbağ, şöyle konuştu:
"Ligin ikinci yarısına, evimizde kazandığımız 5-0'lık Orhangazispor maçının moraliyle başladık. Hafta boyunca futbolcularıma bu maçı unutturmaya ve yarın ki Sancaktepe Belediyespor maçına motive etmeye çalıştım. Yarın güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Rakibimiz ilk yarıdaki kadrosunu büyük oranda yenilemiş, 8 futbolcu transfer etmiş bir takım. Oldukça tecrübeli isimleri kadrolarına kattılar. Diğer handikabımız sahanın sentetik çim olması. Bu sezon ilk kez sentetik çimde maç yapacağız. Bu bizim için bir dezavantaj."
"Çekincelerimize rağmen hedefe giden yolda bu tür mazeretlerin arkasına sığınmayacağız" diyen Özbağ, "Artılarımızı sahaya yansıtıp istediğimiz puanları alarak dönmek istiyoruz. Grupta her maç zorlu, biz de maç maç düşünerek yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA