Çocuk Meclisinden Muhteşem Dönem Sonu Kapanış Programı

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı dönem sonu kapanışı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da katıldığı muhteşem bir programla gerçekleştirildi.


Tiyatro salonunda gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar ve veliler büyük ilgi gösterirken,veliler çocukların bir dönem boyunca yapmış olduğu çalışmaları büyük bir ilgi ile izlediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda bir konuşma yapan Çocuk Meclisi Başkanı Ömür Yücegöğ, başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.Biz çocuklara her zaman büyük destek olmakta ve bizlerin daha donanımlı ve kaliteli bireyler olarak yetişmemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.Biz çocuk meclisi olarak çok büyük bir aileyiz ve bu zamana kadar yaptığımız etkinlikler ile toplumda duyarlılık oluşturmaya çalıştık.bundan sonrada arkadaşlarımla birlikte birçok güzel projede daha imza atarak,melikgazi Çocuk Meclisini en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada “Geleceğimiz olan siz çocuklarımızı önemsiyor ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan sizlere layık olmak için çalışıyoruz.Artık sıradan öğrenci olma dönemi bitti.Mutlaka bazı artılarınızın olması gerekiyor.Büyük Türkiye’nin oluşması için siz çocuklarımızın daha donanımlı olması gerekiyor.Bunun için Melikgazi Belediyesi olarak son beş yılda dört okul yaparak eğitimin hizmetine sunduk. Sizler için SBS kursları düzenliyoruz. Eğlenerek öğrenmeniz için yaz kursları düzenliyoruz.Her semtimizde sosyal ve spor tesislerimiz sizlerin hizmetinde.Tek hedefimiz geleceğimiz olan sizlerin daha başarılı olmasıdır” dedi.

Programda ayrıca Danışmentgazi ve merkez şube halk oyunları ekibinin gösterisi, ritim show ve tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Danışmentgazi Sosyal Tesisleri Hentbol Kursu öğrencilerinin Erkekler Kayseri Okullararası yıldızlar grubu müsabakalarında 2. olması ve yıldız kızlar kategorisinde de şampiyon olmasından dolayı sporcular Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından eşofman takımı ve madalya ile ödüllendirildi.

Hentbol Milli Takım Antrenörü Levent Kaya ödül törende yaptığı konuşmada, “Bu çocuklarımız çok şanslı. Çünkü Melikgazi bölgesindeki bu tesisler inanın ülkemizin birçok büyükşehirinde bile yok.Bunun kıymetini iyi bilmek ve buralardan maksimum seviyede faydalanmak gerekir.bu tesisleri bizlere kazandıran belediye başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç’a hentbol camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA