Gümüşhanespor'un Hedefi Galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'da, kulüp başkanı İdris Çimen, grup lideri Hatayspor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Çimen, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci yarıya iyi hazırlandıklarını belirterek, "Hatayspor lider. Zor bir maç olacak. Kendimize güveniyoruz ve bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Grup lideri Hatayspor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

İkinci yarıdan beklentilerinin çok fazla olduğunu ifade eden Çimen, "Bu beklentilerimizin fazla olması, oyuncularımıza güvenimizden kaynaklanıyor. Onlar da sergileyecekleri futbol ve alacakları başarılı sonuçlarla bizi mahcup etmeyecektir. Önce Hatayspor, ardından diğer maçlarımızdan en iyi neticelerle ayrılarak sezonu play-off hedefine ulaşmış şekilde noktalamak istiyoruz" diye konuştu.

Çimen, devre arasında kadrolarını güçlendirdiklerini de kaydederek, "Devre arasında Cem Atan, Emre Gümüşkaya ve İskender Köksal'ı kadromuza kattık. Hepsi kaliteli oyuncular. İkinci yarıdan çok umutluyuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA