Orduspor Potada Yeniden Çıkış Arıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, sahasında Konak Belediyesi ile yapacağı maçta galibiyeti hedefliyor.

Orduspor Antrenörü Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü saat 16.00'da yapacakları Konak Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Takımda sakat oyuncunun bulunmadığını ifade eden Durur, Konak Belediyesi maçında taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek şunları söyledi:
"Bu hafta sahamızda Konak Belediyesi ile oynayacağız. Rakibimiz bir üstümüzdeki takım. Mutlaka ligde kalma adına yenmemiz gerekiyor. Seyirci desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Takımımızın gücü ortada. Rakibimizin de gücünü çok iyi biliyoruz. Sözleşmesi biten bir yabancı oyuncumuz takımdan maalesef ayrıldı. Yerine ise henüz takviye yapamadık. Konak Belediyesi karşısında 3 yabancı ile mücadele edeceğiz."
Ordu'da da bu hafta futbol maçı olmadığına dikkati çeken Alper Durur, "Bu nedenle bütün Orduluları takımlarının ligde kalması adına maça bekliyoruz. Orduspor olarak daha önce yakaladığımız galibiyet serisine Konak Belediyesi ile yeniden başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA