Konaklı Kızlar Ödüllerini Fatih Terim'den Aldı

İzmir Gücü Spor Vakfı’nın (İZVAK) düzenlediği Yılın Başarılıları ödülleri sahiplerini buldu.

2013-2014 sezonunun ilk yarısında ödül almaya hak kazanan İzmir spor kulüpleri ve sporcularının ödüllendirildiği törene; Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, AK Parti İzmir Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Spor Kulüpleri Başkanları futbolcular ve teknik adamlar katıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e Ödül töreninde ‘Türk futboluna yaptığı ve yapacağı katkılar’ nedeniyle özel ödül verildi, ayrıca AK Parti İzmir Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım’a da destekleri için teşekkür şilti takdim edildi.
DÖRDÜNCÜ BÜYÜK KONAK
2013-2014 sezonunun ilk yarısının en başarılarının ödüllerinin dağıtıldığı törene Konak Belediyespor Kadın Futbol takımı damgasını vurdu. Sahneyi çiçek bahçesine çeviren takıma ‘Jüri Özel Ödülü’nü Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim verdi. Sporun birleştirici, birlik beraberliği artıran gücünü devam ettireceklerini ifade den Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan şöyle konuştu:
“Uzun yıllar sonra İzmir’de gurur tablosu yarattık ve İzmir’e özlediği başarıyı getirdik. Biz Şampiyonlar Ligine gittiğimizde Türkiye’nin takım puanı 0.99’la en düşük puandı. Kızlarımız hiç kimseden destek görmeden, aslanlar gibi çıktılar, sevgileriyle oynadılar ve hem takım puanını yükselttiler hem de dört maç galip geldiler. Bu sene yine Türkiye Süper Ligi’nde Şampiyon olacaklar ve bu sefer Avrupa’da da şampiyonluğa oynayacaklar. Türkiye’de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray; ama dördüncü büyük de biziz.”
Böyle başkana böyle takım
Türkiye’de ilk kız Milli futbol takımının da kurucularından olan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, takımı tebrik etti ve “Bu başarıyı çok da yadırgamamak gerekiyor. Bu kadar coşkusu olan, böyle hedeflere kilitlenen bir başkanın takımından da başka bir şey beklenmezdi. Kızları ve emeği geçenleri tebrik etmek gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA