Aydın Yılmaz'ın bileği kırıldı

Galatasaray Elazığspor maçında rakibiyle ikili mücadeleye giren Aydın Yılmaz'ın bileği kırıldı. Aydın Yılmaz'ın o halini gören futbolcular gözyaşlarına boğuldu.

Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Elazığspor maçında yürekleri burkan bir olay yaşandı.

Serdar Özkan ile ikili mücadeleye giren Aydın Yılmaz'ın Aydın ayak bileği kırıldı.

Elazığspor ile Galatasaray arasında oynanan ve 1-0 Elazığspor'un galibiyetiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası maçında, Serdar Özkan ile ikili mücadeleye giren Aydın Yılmaz'ın dizi döndü ve acı içerisinde yerde kaldı.

Yaşanan pozisyonun ardından Serdar Özkan gözyaşlarını tutamadı. Aydın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SOL AYAK BİLEĞİNDE KIRIK, KASTA YIRTIK

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, talihsiz bir sakatlık geçiren Aydın Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Yener İnce, kendileri için iyi bir gece olmadığını söylerken, "Aydın kardeşimizin sol ayak bileğinde bir kırık var. Sindezmoz dediğimiz kasta da yırdık var. Elazığ'daki Medical Park hastanesi ortopedi ekibi bize yardımcı oldu. Bu gece İstanbul 'a götüreceğiz. Tekrar bir tetkik yapacağız. Ancak ameliyat olacak. Durum bundan ibaret. Kırık var ve bundan dolayı şimdi daha iyi veya daha kötü diye bir şey diyemiyoruz" dedi.

"TALİHSİZ ANCAK ÇARESİ VAR"

Sarı-kırmızılı oyuncunun ne kadar sahalardan uzak kalacağı konusunda yorum yapmaktan çekinen İnce, "Süre vermek doğru değil. Çünkü bağda da yırtık var. Ameliyattan sonra net bir süre verebiliriz. Kolay bir kırık değil. Onun için süre söylemek spekülasyon oluyor. Talihsiz ancak çaresi olan bir sakatlık. Belli bir süre sonra aramızda olacaktır. Zemin çok kötüydü. Maçtan önce zeminden dolayı bir sakatlıktan korkuyorduk." dedi.