Aydın Yılmaz arkadaşlarını ağlattı

Aydın Yılmaz'ın bileği kırıldı. Aydın Yılmaz'ın ayak bileğinin kırılması herkesi ağlattı. Pozisyonun içerisinde bulunan Serdar özkan ile takım arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kurtlar Vadisi 212. Son Bölüm HD İzle

Galatasaray
Elazığspor maçında rakibiyle ikili mücadeleye giren Aydın Yılmaz'ın ayağı kırıldı. Aydın Yılmaz'ı o halde gören herkes gözyaşlarına boğuldu.

Galatasaray'ın Türkiye Kupası grup maçlarında karşı karşıya geldiği Elazığspor maçında Aydın Yılmaz'ın ayağı kırıldı. Pozisyonun içerisinde bulunan Serdar özkan ile takım arkadaşları ağladı.

Galatasaray'ın Türkiye Kupası grup maçlarında karşı karşıya geldiği Elazığspor maçında Aydın Yılmaz'ın ayağı kırıldı. Pozisyonun içerisinde bulunan Serdar özkan ile bazı takım arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Son dönemde ortaya koyduğu mücadeleyle Teknik Direktör Roberto Mancini'nin şans vermeye başladığı başarılı futbolcunun sol ayak bileği kırıldı.

Elazığsporlu Serdar Özkan ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan oyuncunun bileği döndü. Sağlık ekibi, Aydın'a saha içinde anında müdahale ederken yetenekli isim ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sarı-Kırmızılı futbolcu acı içerisinde yerde tedavisini yaptırırken Serdar Özkan gözyaşlarına hakim olamadı. Başta Chedjou, Drogba, Burak ve Selçuk olmak üzere Galatasaraylı futbolcular da duygularını gizleyemedi ve takım arkadaşları için ağladı. Melo, ellerini açarak Aydın için dua etti. Sahadaki bütün futbolcuların yaşanan pozisyon sonrasında morallerinin bozulduğu görüldü. Burak Yılmaz ile Drogba başta olmak bütün oyuncuların yüz ifadesi sakatlığın ne kadar ciddi olduğunun kanıtı gibiydi. Elazığspor tribünlerinden başarılı futbolcuya destek tezahüratları yapıldı.

Devre arasında bir itfaiye aracı stada gelerek çimleri suladı. Bu isteğin Galatasaraylı teknik heyet ve futbolculardan geldiği bildirildi. Elazığspor'un stadının baştan sona gözden geçirilmesi gerektiği de görüldü. Galatasaray Teknik Direktörü Roberton Mancini'nin yedek kulübesinde dokunduğu bir tabelanın yüzüne gelmesi az daha sakatlanmasına sebep oluyordu.

‘ÇOK CİDDİ AMA ÇARESİ OLAN BİR SAKATLIK'
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Aydın'ın durumuyla alakalı açıklama yaptı. İnce, kendileri için iyi bir gece olmadığını söylerken, “Aydın kardeşimizin sol ayak bileğinde bir kırık var. Sindezmoz dediğimiz kasta da yırtık var. Elazığ'daki Medical Park Hastanesi ortopedi ekibi bize yardımcı oldu. Bu gece İstanbul'a götüreceğiz. Tekrar bir tetkik yapacağız. Ancak ameliyat olacak. Durum bundan ibaret. Kırık var ve bundan dolayı şimdi daha iyi veya daha kötü diye bir şey diyemiyoruz.” dedi.

Aydın'ın ne kadar sahalardan uzak kalacağı konusunda yorum yapmaktan çekinen kulüp doktoru, “Süre vermek doğru değil; çünkü bağda da yırtık var. Ameliyattan sonra net bir süre verebiliriz. Kolay bir kırık değil. Onun için süre söylemek spekülasyon oluyor. Talihsiz ancak çaresi olan bir sakatlık. Belli bir süre sonra aramızda olacaktır. Zemin çok kötüydü. Maçtan önce zeminden dolayı bir sakatlıktan korkuyorduk.” ifadelerini kullandı.

Elazığ'ın hocası Okan Buruk ise benzer sakatlığı futbolcuyken kendisinin de yaşadığını, Aydın'ın biran önce sahalara dönmesini arzuladığını söyledi.

Galatasaray'dan Aydın Yılmaz açıklaması

Galatasaray Kulübü, Elazığspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Aydın Yılmaz'ın yapılan ilk kontrollerinde sol ayak bileğinde kırık ve eşlik eden bağ yaralanması tespit edildiğini bildirdi.

Açıklama şöyle;

'Oyuncumuz Aydın Yılmaz'ın yapılan ilk kontrollerinde sol ayak bileğinde kırık ve eşlik eden bağ yaralanması tespit edilmiştir.

Oyuncumuz bugün sponsor hastanemiz Liv Hospital'de Operatör Doktor Yener İnce ve Liv Hospital'in ilgili branş hekimlerinin katılımı ile bir operasyon gerçekleştirecektir.

Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sahalara dönmesini diliyoruz.'

Aydın Yılmaz'a arkadaşlarından destek mesajı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Elazığspor-Galatasaray maçında ayak bileğinden sakatlanan Aydın Yılmaz'a futbolculardan destek mesajları geldi.

Aydın'ın takım arkadaşı Burak Yılmaz, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan attığı mesajda, 'Canım kardeşim Aydın Yılmaz, seni çok seviyorum en kısa zaman da geçicek Allah'ın izni ile' derken, Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün de 'Geçmiş olsun Aydın. Kısa sürede iyileşmen dileğiyle. Sabır ve zaman yanında olsun inşallah' ifadelerini kullandı.

Atılan tweet'ler şöyle;

Sercan YILDIRIM: Geçmiş olsun Aydın Yılmaz .. İnşallah en yakın zamanda sahalara dönersin kardeşim..

Giray KAÇAR: Aydın yılmaz kardeşim allah yardımcın olsun en kısa sürede inşallah aramıza dönersin...

Nuri ŞAHİN: Gecmis olsun Aydın... En kısa zamanda sağlığına kavuşup, sahalara dönersin İNSALLAH cnm krdsm

Cenk TOSUN: Büyük geçmiş olsun Aydın abi

Burak YILMAZ: Canım kardeşim Aydın yılmaz seni çok seviyorum en kısa zaman da geçicek Allah'ın izni ile.

Bekir İRTEGÜN: Geçmiş olsun Aydın. Kısa sürede iyileşmen dileğiyle. Sabır ve zaman yanında olsun inşallah.

Necati ATEŞ: Aydın 'm kardeşim benim büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir sahalara dönersin

Eski futbolcu Pascal NOUMA: Bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü sey, geçmiş olsun Aydın Yılmaz