Arsinspor'un Hedefi Galibiyet Serisi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, hafta sonu sahasında Belediye Vanspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, seyircilerinin desteğiyle galibiyete ulaşmak istediklerini söyledi.

Şahin, geçen hafta Kocaelispor karşısında kazandıkları 3 puanın kendilerine moral verdiğini, galibiyet serisi yakalayarak hem motivasyonlarını bozmamak hem de alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini belirtti.

Belediye Vanspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ifade eden Şahin, "Tek amacımız var, o da 3 puanı alan taraf olmak. Evimizde oynayacak olmamız bizim için avantaj. Rakibimiz ligde üst sıraları zorlayan bir ekip. Bu nedenle zor bir maç olacak ancak seyircimizin desteğiyle galibiyete ulaşmak istiyoruz. Galibiyet dışında başka bir şey düşünmüyoruz. Kazanamadığımız takdirde kaybetmek de istemiyoruz" dedi.

Devre arası yaptıkları transferlerle iyi bir takım haline geldiklerini kaydeden Şahin, Van Belediyespor maçından 3 puanla ayrılabildikleri takdirde önlerini daha iyi görebileceklerini sözlerine ekledi.
Bu karşılaşma öncesi Arsinspor'da, kart cezalısı Gökhan Şanlıtürk dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: AA