Maçın Ardından

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Akhisar Belediyespor'a karşı hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Lopez, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetin kendileri açısından çok değerli olduğunu belirtti.

Gruplarda varlık göstermeleri açısından da bu galibiyetin önemli olduğunu aktaran Lopez, "3 puan aldık ve varlığımızı tekrar gösterdik. Zor bir karşılaşmaydı ama hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için mutluyuz" dedi.

Sivasspor'un sol beki Ziya Erdal da kupada final oynamak istediklerini söyledi.

Futbolculardan Ahmet Şahbaz ise galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, gruptan çıkacaklarına inandığını vurguladı.

- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenörü Yıldırım Uran da her iki takımı da gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik etti.
Sivasspor'u galibiyeti dolayısıyla kutlayan Uran, "Biz buraya grup lideri olarak geldik, öyle dönmeyi hesap ediyorduk ama mağlup olduk. Bu mağlubiyet, bizi hedefimizden şaşırtmayacak. Önümüzdeki 3 müsabakayı da kazanarak finale doğru gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Uran, teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'nun gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle Sivas'a gelemediğini belirtti.

Akhisar Belediyespor'un orta saha oyuncusu Bilal Kısa ise kupada aldıkları iyi sonuçları Sivasspor karşısında da devam ettirmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Sertan Vardar da gribal enfeksiyonun performanslarını olumsuz etkilediğini bildirdi.

Kaynak: AA