Halfetiye Sosyal Tesis

Halfeti Kaymakamlığı tarafından vatandaşların daha aktif bir şekilde sosyal hayatın içerisinde yer alabilmesi amacıyla sosyal tesis oluşturuldu.


Konu ile ilgili açıklama yapan Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, “Yaklaşık bir yıldan bu yana hizmet vermekte olan gençlik merkezimiz, Eski Halfeti’de bulunan gençlerimizin yoğun ilgisini çekmiştir. Bizler bu gibi tesisleri çoğaltmak ve gençlerimize sosyal imkanlar sunmak amacıyla daha çok çalışarak yeni tesisleri İlçemize kazandırmak istiyoruz. Kısa bir süre önce Yeni Halfeti’de inşaatı devam etmekte olan gençlik merkezimizi tamamladık; ancak mevcut bir takım eksiklikleri bulunmaktadır onları da tamamlayabilmek için var gücümüz ile çalışmaktayız. Bunun yanı sıra Halfeti’mize güzel bir futbol stadı kazandırdık. Gençlerimiz artık daha iyi şartlarda sporunu yapabiliyor. Sosyal imkanlar anlamda birçok tesisi ilçemize kazandırıyoruz ve kazandırmaya devam edeceğiz. Umarım ilerisi için her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Yaklaşık bir yıldan bu yana hizmet vermekte olan gençlik merkezine katılımın yüksek olduğunu belirten Fitness Antrenörü Atilla Gökçek, “Özellikle Halfetili gençlerin boş vakitlerini gençlik merkezinde değerlendirmektir. Gençlerin, gençlik merkezine gelerek spor yapıp, bilardo ve masa tenisi salonunda ise stres atmaktadır. Ayrıca isteyen gençlerimiz de kitap okuma salonundan faydalanmaktadır” diye konuştu.

Kaynak: İHA