'Fenerbahçe son kaledir yıkılmaz'

Yargıtay tarafından cezası onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'ye döndü. Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden taraftarlar tarafından coşkulu karşılanan Yıldırım, "Kalemimizi kırmışlar ama Fenerbahçe son kaledir yıkılmaz" dedi.

Yargıtay tarafından cezası onanan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, tatil için bulunduğu Fransa'dan Türkiye'ye döndü.

Yıldırım'ı taşıyan uçak, saat 21.20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, Sarı-lacivertli taraftarlar Aziz Yıldırım'a coşkulu bir karşılama yaptı.
Uçaktan indikten sonra Aziz Yıldırım, kendisini bekleme salonunda karşılayan Fenerbahçeli sporcuların yanına gitti. Burada tek tek sporcularla görüşen Yıldırım, duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

TARAFTARLARIN COŞKUSU ÇIKIŞI ENGELLEDİ

Fenerbahçe taraftarının havalimanındaki coşkusu, Aziz Yıldırım'ı ve Sarı-lacivertli yöneticileri taşıyacak olan otobüse binmesini de bir süreliğine engelledi. Yıldırım'ın kürsüden yapacağı konuşma da bu izdiham nedeniyle iptal edildi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu'nun uyarılarının ardından alanı açtı ve Aziz Yıldırım, otobüse binerek kısa bir konuşma yaptı.


'FENERBAHÇE SON KALEDİR YIKILMAZ'

Havalimanından ayrılmadan önce taraftarlara seslenen Aziz Yıldırım, 'Hepinizi çok seviyorum, Hepiniz hoş geldiniz. Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk geldik. Kalemimizi kırmışlar ama Fenerbahçe son kaledir, yıkılmaz' ifadelerini kullandı.
Ayrıca Fenerbahçe Yöneticisi Yasemin Merçil, twitter hesabından, 'Otobüse binerken bir ara ezilip öleceğim sandım ama iyiki varsınız, iyiki geldiniz, en büyük Fenerbahçe' şeklinde bir tweet atarak, havalimanındaki coşkuyu sosyal medyadan duyurdu.
Aziz Yıldırım ve yöneticileri taşıyan otobüs, Bağdat Caddesi'ne doğru hareket etti.