Aydınspor 1923, Çanakkale Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, ikinci yarının ilk karşılaşmasında karşılaşacağı Dardanelspor A.

Ş maçı hazırlıklarına Adnan Menderes Stadı’nda devam etti.
Siyah-beyazlı ekip, dar alanda çalışma yaparken, maça iyi hazırlanmak istiyor. Dardanelspor deplasmanından 3 puan almak istediklerini ifade eden Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, “Dardanelspor altımızda olan bir ekip. Onlar da devre arasında kuvvetlendiler. İlk yarının son beş haftasında oynadığımız futbolu devam ettirerek sonuca dökmek istiyoruz. Dardanelspor maçı ile iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Her zaman ilk maçların zor olduğuna dikkat çeken Ceviz, “Bizim grubumuzdaki takımlar denk güçlerden oluşuyor. Arada farkı yaratan, camiaların takıma sahip çıkması, ekonomik sorunu hızlı çözmesi oluyor. Ayrıca, kadro derinliğine sahip olan takımlar öne çıkıyor. İkinci yarı zorlu geçecek” diye konuştu.

Aydınspor 1923’ün sıkıntıları aşmasının zaman aldığını belirten Ceviz, şunları söyledi: “Yönetim kurulumuz sıkıntıları aşmak için gerekli çabayı gösteriyor. Gündemimizde şu anda transfer var. Transfer isteğimiz sürüyor.Sol bek, santrafor, sağ kanat ve stoper transferleriyle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum”
LİSANSLAR ÇIKARTILMAYA ÇALIŞILIYOR
Öte yandan, Aydınspor 1923’te yeni transfer edilen oyuncuların lisanslarının çıkartılmaya çalışıldığı, yöneticilerin Dardanelspor maçı öncesine kadar oyuncuların lisanslarını çıkartmak için çaba gösterdiği öğrenildi. Siyah-beyazlı ekipte kaptanlığa Altay’dan transfer edilen Murat Uluç, yardımcılıklarına ise Bayra ve Ahmet Altın getirildi.

Kaynak: İHA