Aydınspor 1923, Kuşadası'nda Kampa Giriyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Dardanelspor A.

Ş ile ikinci yarıda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürüyor

Morallerin yüksek olduğu siyah-beyazlı ekip, Kuşadası’nda kampa girerek bu maçın hazırlıklarını sürdürecek.
Mukan Perinçek Stadı’nda maçın hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, yarın sabah kahvaltısının ardından Kuşadası’na gidecek.

Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Ceviz, Kuşadası’na gitmelerinin üç amacı olduğunu söyledi.

Ceviz şunları kaydetti:
“Takımı daha iyi toplamak ve daha iyi şartlarda antrenman yapmak istiyoruz. Dardanelspor maçına kamp ortamında daha iyi motive olacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca, futbolcularımızı mental açıdan rahatlatmak ve Antalya kampındaki istikrarlı yükselişimizi sürdürmek istiyoruz”
EMRAH KOL İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI
Öte yandan; Aydınspor 1923’ün transfer gündemine aldığı Emrah Kol ile anlaşamadı. Siyah-beyazlı ekibin forvet ve sol bek konusunda başka isimlere yöneleceği öğrenildi.
Emrah Kol ile ödeme planı konusunda anlaşılamadığı öğrenilirken, teknik direktör Mustafa Ceviz, “Sol bek ve santrafor konusunda arayışlarımız sürüyor. Ayrıca, stoper ve sağ kanata da birer oyuncu alabilirsek iyi olacak” dedi.

Hacettepe’den transfer edilen Burak Koyuncu’nun ailesinin Aydınlı olduğuna dikkat çeken Ceviz, “Burak hızlı bir oyuncu. Bize uzun vadede faydalı olabilir. Ayrıca, kapımız her zaman Aydınlı oyunculara açık. 2.Lig’de oynayabilecek kapasitede olan Aydınlı oyuncuları kadromuza katabiliriz. Kapımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA