Ronaldinho transferinde flaş gelişme

Beşiktaş'ın Ronaldinho transferinde önemli bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Brezilyalı süper star Ronaldinho ile yapılan görüşmelerde taraflar anlaşmaya çok yaklaşsa da dün gece geç saatlerde yaşanan gelişmeler, transferi çıkmaza soktu.

Yönetim kanadından Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay, Metin Albayrak ve menajerlerden Furkan Şenol ile Ayhan Yeşilbaş dün Sambacı'nın menajeri olan ağabeyi Assis'le Park Şamdan'da akşam yemeğinde bir araya geldi. Transferin 6-6.5 milyon Euro arasında bir fiyata bitmesine kesin gözüyle bakılırken, siyah-beyazlılar transfer için gerekli sponsoru bir türlü bulamadı.

Görüşmelerin kilit ismi 2. başkan Çebi, “Sponsor bulamadık. Son teklifimiz 4.5 milyon Euro garanti para ve maç performansına bağlı olarak da 1 milyon Euro daha verelim” sözleriyle Asis'i ikna etmeye çalışsa da hiç beklenmedik bir karşılık aldı.

Ronaldinho'nun tam yetki verdiği ağabeyi yapılan bu önerinin beklentilerinin çok çok altında olduğuna vurgu yaparken “Bu şartları kabul etmemiz imkânsız. Bize ödemeyi düşündüğünüz rakamları başka kulüpler de vermeye hazır. Ben size Ronaldinho'yu altın tepside sundum. Ancak sponsor bulamamanız büyük talihsizlik. Ben sizin için elimden gelen tüm indirimi yaptım” diyince görüşmeler şimdilik tıkanma noktasına geldi.

Taraflar arasında para pürüzü yaşanırken, ortaya atılan bir iddia da kafaları karıştırdı. Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiye göre yarın bir sponsorla masaya oturacak olan siyah-beyazlı yöneticiler anlaşma sağlanması halinde Assis'i yeniden Türkiye'ye davet edecek.