''Önceliğimiz forvet''

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, önceliklerinin forvet transferi olduğunu açıkladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde olmazsa olmazlarından birinin forvet transferi olduğunu söyledi.
Hacıosmanoğlu, Trabzon'da, yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda, trasferde en önem verdiği alanlardan birinin forvet olduğunu belirterek, "Teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda Trabzonspor'u hedeflerine taşıyacak takviyeleri zamanı geçirmeden yetiştirmeye çalışıyoruz. Olmazsa olmaz transferimizi sokaktaki çocuğa da söyleseniz bilir. Trabzonspor'un iyi bir forvete ihtiyacı var. Olmazsa olmazımız odur. Hocanın isteği doğrultusunda orta saha ve savunma bölgesine takviye düşünüyoruz. O bölgelere de oyuncu katmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Sezon başında teknik direktör Mustafa Akçay'a güvenerek takımın başına getirdiklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Dönem dönem rahatsızlıklar olabilir ama bunlar bizden kaynaklanan rahatsızlıklar değil. Bunun bilinmesini istiyorum. Hocaya söylediğiniz zaman hoca da kamuoyuna gerekli açıklamayı yapar. Birtakım rahatsızlıkları vardı rahat olmasını söyledik. Sonuçta Mustafa Hoca uzun yıllar Spor Toto Süper Lig'de hocalık yapan bir çalıştırıcı değil. 1461 Trabzon'da ortaya koyduğu kimlik ve kişilikle Trabzonspor'u hak ediyordu" diye konuştu.

"KİMSE MÜKEMMEL DEĞİL"

Herkesin eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Kimse mükemmel değil. Bizim de eksiklerimiz vardır. Biz de onunla beraber başladık başkanlığa. Kendisine, insanların konuşmalarına kulak tıkaman lazım, işini yapman lazım dedim. Biz ona hiç arkasındayız demedik, yanındayız dedik. Rahatsızlıkları vardı. Onları da giderdik. İnşallah takımın başında Allah ona Avrupa'da gösterdiği başarıları ikinci yarıda ligde de gösterir. Kendisi Trabzonspor'da layık olduğu yere gelecek" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, samimi şekilde çalıştıklarını vurgulayarak, "Biz hep bunun mücadelesini veriyoruz. Trabzonspor'u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Trabzonspor'u layık olduğu yerlere taşıyabilirsek burada duracağız. Taşıyamazsak, bizim Trabzonspor'dan bir istikbal beklentimiz yok. Tribüne geçeceğiz, daha iyi yapanlar varsa gelip yapacaklar. Kimsenin endişe etmeye, çabalamaya, bir takım organizasyonlar yapmaya ihtiyacı yok. Biz burada başarılı olursak duracağız, başaralı olmazsak durmayacağız. Merak etmesin kimse" ifadelerini kullandı.

1461'DEN İKİ OYUNCU

Bu arada, Trabzonspor'un 5 Ocak'ta başlayacağı Antalya kampına pilot takım 1461 Trabzon'dan iki oyuncu çağrıldığı öğrenildi. 23 yaşındaki orta alan oyuncusu Gökhan Alsan ve aynı yaştaki stoper oyuncusu Mustafa Akbaş'ın, bordo-mavili takımın kampına katılacağı belirtildi.