Mourinho'nun çileği geliyor!

Chelsea, bir süredir görüşmelerini devam ettirdiği Kolombiyalı yıldızı renklerine bağlamak için geri sayıma başladı.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun mutlaka kadrosuna görmek istediği Fredy Guarin için Inter ile 15 Milyon Pound bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlandığı iddia edilmişti.

Kolombiyalı yıldız ise ülkesindeki gazetecilere yaptığı açıklamada, "Mourinho açıkça bir numara" diyerek, Londra temsilcisine transfer olmaya sıcak baktığını bir anlamda itiraf etmiş oldu.
Chelsea ile 4.5 yıllık sözleşme imzalama konusunda prensip anlaşması yaptığı konuşulan Guarin, Inter'in bu sezon ligde oynadığı 17 maçta da ilk 11'de sahaya çıkmış ve 3 gol atıp 7 de asist yapmıştı.

Guarin, Inter bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmediği için Chelsea'ye transfer olduğu takdirde Galatasaray'a karşı oynayabilecek.
27 yaşındaki futbolcu, 2011-2012 sezonunun devre arasında Porto'dan kiralık olarak Milano'ya gelmiş ve aynı sezonun sonunda 11 Milyon Euro karşılığında bonservisiyle birlikte Inter renklerine bağlanmıştı.

Boca Juniors ile 2 lig şampiyonluğu yaşayan Guarin, 2008'de St Etienne'den transfer olduğu Porto'da ise toplam 8 kez kupa kaldırmıştı. Başarılı forvet oyuncusu, Kolombiya Milli takım formasını ise 47 defa terletti.