Bartınspor'da Sözkesen Dönemi

Bölgesel Amatör Ligi 6.Grup'ta mücadele eden Bartınspor teknik direktörlüğü görevine Murat Sözkesen'in getirildiği bildirildi.

Kulüp Başkanı Ercan Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Ocak'ta yapılan yönetim kurulu toplantısında aldıkları kararla sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör Naci Yılmaz'la iyi niyet çerçevesinde yolları ayırdıklarını belirtti.

Grubu lider tamamlayarak 3. lige çıkabilmek için böyle bir karar aldıklarını ifade eden ve verdiği katkılardan dolayı Yılmaz'a teşekkür eden Aydın, şöyle konuştu:
"Kulübümüz teknik direktörlüğü görevine Murat Sözkesen getirilmiştir. Galatyasaray, Bursaspor ve Samsunspor'da forma giyen ve 2011-2012 sezonunda Bartınspor'da futbolcu antrenör olarak görev yapan Sözkesen, Antalya kampında takımın başında yer alacaktır. Büyük güven duyduğumuz bir isim olan Sözkesen'le ligin 2. yarısında çok daha güçlü bir Bartınspor olacaktır. Bartınspor kamuoyunun da yakından tanıdığı Sözkesen hocamızla bu sezon 3. lig hedefine ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz."

Kaynak: AA