Aydınspor 1923 Murat Uluç İle Anlaştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 ilk yarı ciddi sorun yaşadığı forvet hattı için Altay’dan Murat Uluç ile kesin olarak anlaştı.


Sezonun ilk yarısında gol yollarında ciddi sıkıntı yaşayan ve sezon başında takıma dahil edilen santrfor olarak transfer edilen Mümin Ayssever ve Ömer Yalçın’ın takımdan gönderilmesinin ardından forvet hattı için arayış içine giren Aydınspor 1923 aradığı santrforu Altay’da buldu. Altay’da sezonun ilk yarısında rakip filelere 9 kez havalandıran Murat Uluç ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Murat Uluç ile anlaştıklarını doğrulayan Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, Murat’ın hafta sonu Antalya kampına katılacağını söyledi.

Bayırlı, "Murat ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Murat, ilk yarı Altay’da iyi bir performans gösterdi. Aydınspor 1923 için faydalı bir transfer olacağı kanaatindeyiz. İnşallah hafta sonu Antalya kampımıza katılarak takımla birlikte çalışmalarına başlayacak” dedi.

Murat Uluç, transfer döneminin ilk transferi olurken Balıkesirspor kalecisi Ahmet Şahin ile ilgilenmediklerini dile getiren Süha Bayırlı, halen İnegölspor'un oyuncusu olan Çağdaş Topal ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Kaynak: İHA