Futbol Açıklaması

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nin 11. hafta mücadelesinde Derince Belediyespor, sahasında Trabzon İdmanocağı'nı 3-1 mağlup etti.

Derince Suni Çim Stadı'nda oynanan müsabakayı Mesut Kük, Harun Işık ve Derya Şanlıtürk yönetti.
Maça rakibine oranla hızlı başlayan Trabzon temsilcisi, Raissa Feudjco Tchuanya ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda yaptığı değişiklikle oyunda dengeyi kuran Derince Belediyespor, Semanur, Havvanur ve Büşra'nın golleriyle skoru 3-1'e getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma, Derince ekibinin 3-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.
- Maçın ardından
Derince Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın zor geçeceğini önceden tahmin ettiklerini belirterek, Trabzon ekibinin iyi bir takım kadrosuna sahip olduğunu söyledi.

Maçın ilk yarısında kötü oynadıklarını ifade eden Alemdaroğlu, "Soyunma odasında daha önce yaptığımız gibi ikinci yarıda bulacağımız gollerle rakibimizi yenebileceğimiz söyledik ve futbolcularımızı motive ettik. İkinci devre bulduğumuz gollerle galip geldiğimiz için mutluyuz. Şimdi rakiplerimizin alacağı sonuçları takip edeceğiz. Bizim için kazançlı bir hafta olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA