Eto'o şeytanın bacağını kırdı!

Son zamanlarda iyi günler geçirmeyen Manchester United, Chelsea deplasmanında da umduğunu bulamadı.

Bu sezon David Moyes yönetiminde sıkıntılı günler geçiren Manchester United, bu hafta Chelsea ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

2. dakikada Ashley Young, sert bir şutla kaleyi yokladı ancak başarılı olamadı ve top auta gitti. 17. dakikada Samuel Eto'o harika bir koşu gerçekleştirdi. Rakiplerini geçti ve ceza sahası kenarından şutunu çekerek kaleci De Gea'yı avlamayı başardı. Top kalenin sol üst köşesinden ağlara gitti ve durum 1-0'a geldi. 31. dakikada Evra, çaprazdan kaleyi yokladı meşin yuvarlak sol köşeden dışarıya çıktı. İlk yarı bitmeden yeniden sahneye çıkan Eto'o, durumu 2-0 yaptı.

İlk 45 dakika 2-0 Chelsea'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Chelsea, ikinci yarıya da çok hızlı bir başlangıç yaptı. 49. dakikada seken topu tamamlayan Eto'o, takımını 3-0 öne geçirmeyi başardı. 69. dakikada Manchester United'da Welbeck kafa vuruşu ile gol aradı ancak meşin yuvarlak auta gitti. 78. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Javier Hernandez, durumu 3-1 yaptı. Ancak bu gol konuk takıma yetmedi.

Manchester United'ın tecrübeli defans oyuncusu Vidic, son bölümde kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve ManU, karşılaşmayı 10 kişi bitirmek zorunda kaldı.

Karşılaşma 3-1 Chelsea'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Chelsea puanını 49 yaparken, Manchester United 37 puanla 7. sırada kaldı.